ماهی مرکب
شنبه 29 شهريور 1399
18:43
[ ]
ماهی مرکب
ماهی مرکب از خانواده هشت پایان است که 6 پای کوتاه و 2 پای بلند دارد و به این دلیل به آن ماهی مرکب می گویند که هنگام احساس خطر ماده ای سیاه رنگ مانند مرکب از خود خارج می کند. در ماهی مرکب می توان کالری، پروتئین، کربوهیدرات، امگا3 و چربی را به وفور یافت. ماهی مرکب طعم نسبتا شوری داشته و معمولا آن را به روش سوخاری یا بخار پز پخته و میل می کنند. صید ماهی مرکب در بهمن ماه آغاز شده و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]